Can't add website

Home Forums General Discussions Can't add website

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by Avatar of erik514 erik514 1 year, 10 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #3547
    Avatar of erik514
    erik514
    Member

    While testing websitepanel out I was trying to add FTP and MySQL to the hosting plan so customers would be able to use it, but I didn’t get it to work. So I tried to delete the current user and make the same one again with the same domain(I have one domain to test with) and now when I try to add a website I get an error saying the request failed to complete.

    Any ideas?

    #3557
    Avatar of jakob
    jakob
    Member

    From the account home, under the account menu, can you post what the audit log is coughing up?  I’ve found that tends to tell you what’s going on in cases like this. I’ve seen this happen before if the domain wasn’t properly detached.  The audit log should tell you what’s going on.  I hope this helps!

    #3568
    Avatar of erik514
    erik514
    Member

    This is what I find in the audit log:

    “Object reference not set to an instance of an object.

    at WebsitePanel.EnterpriseServer.WebServerController.AddWebSite(Int32 packageId, Int32 domainId, Int32 packageAddressId, Boolean addInstantAlias)”

    I have no clue what that means! :(

    #3570
    Avatar of erik514
    erik514
    Member

    Solved it by removing it from the Hosting Spaces folder, then I deleted it from IIS Manager.

    After that I could add the domain.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.